skip to Main Content

Maatwerk softwareoplossingen voor succesvolle productieprocessen

Software oplossingen productiebedrijven - Vleugel Automation

Ontwerp & Implementatie

Softwareoplossingen voor productiebedrijven

VleugelAutomation B.V. ontwikkelt toekomstgerichte software voor productiebedrijven, waarmee uw organisatie het verschil kan maken. Onze specialisten creëren namelijk maatwerk oplossingen voor complexe problemen in de breedste zin van het woord.

Advies & Begeleiding

Analyses vertalen naar vernieuwende software

VleugelAutomation B.V. ontwikkelt software die uw productiebedrijf met rasse schreden vooruit brengt. We streven ernaar om oplossingen te ontwikkelen die relevant zijn voor u als gebruiker en processen efficiënter maken. Gedegen advies en optimale begeleiding zijn daarbij essentieel. Daag ons uit om uw bedrijf van passend advies te voorzien! Zo vertalen we bij VleugelAutomation B.V. analyses naar vernieuwende software die naadloos aansluit bij uw doelstellingen.

Oplossingen voor industriële automatisering - Vleugel Automation
Werken als software-engineer - Vleugel Automation

De Veken 30

1716 KE, Opmeer

Kom bij ons werken

Werken als professionele software-engineer bij VleugelAutomation B.V.

Onze organisatie maakt een mooie groei door en is volop in beweging. Daarom zijn we voor de uitbreiding van het team van VleugelAutomation B.V. op zoek naar nieuwe collega’s! Wij zoeken niet alleen goed opgeleide en gedreven vakmensen, maar ook leergierige en enthousiaste jonge talenten die de fijne kneepjes van het vak bij ons willen leren!

Neem contact op