skip to Main Content

Het team van VleugelAutomation B.V. staat voor u klaar!

Remon - Vleugel Automation

Remon

Directeur / Engineer
industriële automatisering

Paulien - Vleugel Automation

Paulien

Administratief medewerkster

Dave - Vleugel Automation

Dave

Engineer
industriële automatisering

Auke - Vleugel Automation

Auke

Engineer
industriële automatisering

Collin

Engineer
industriële automatisering

Dominik

Engineer
industriële automatisering

Werk aan de winkel bij VleugelAutomation B.V.!

Onze organisatie maakt een mooie groei door en is volop in beweging. Daarom zijn we voor de uitbreiding van het team van VleugelAutomation B.V. op zoek naar nieuwe collega’s! Wij zoeken niet alleen goed opgeleide en gedreven vakmensen, maar ook leergierige en enthousiaste jonge talenten die de fijne kneepjes van het vak bij ons willen leren!

Heb jij een passie voor techniek?

Wij bieden je een afwisselende functie waarin jij jouw passie voor techniek en automatisering dagelijks kunt benutten in uitdagende opdrachten, voor een gevarieerde groep opdrachtgevers. Ook betekent werken bij VleugelAutomation B.V. aan de gang zijn in een dynamische omgeving. Je werkt namelijk niet alleen binnen de prettige omgeving van ons kantoor, maar begeeft je ook regelmatig op de werkvloer bij onze klanten!

Wij zoeken jou!

Bovendien bestaat het informele team van VleugelAutomation B.V. uit flexibele en gedreven collega’s voor wie samenwerken voorop staat. Zij delen hun kennis en ervaring dan ook graag met jou! Hierdoor bieden wij je ook nog eens vele mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling om mee te groeien en te innoveren.

Zie jij een uitdaging bij VleugelAutomation B.V. helemaal zitten? Wij nodigen je graag uit om kennis met ons te maken! Neem contact met ons op.

Neem contact op